BoTaK 's FotoPage
Sports & Entertainment
By: Botak Pictures

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-Dec-2008 23:59 Email | Share | | Bookmark
2008 - Gambar Terbaik Sepanjang Tahun

Mampos kau.......
Assalamualaikum,,,

Tahun 2008 nih, tak de gambo yg terbaik & best dari aku... gambo2 nih pon sekadar boleh lerrr utk aku nak guna pakai & share dgn kengkawan semua. Susah nak dpt kan gambo yg best. Time kat scene kekadang tuh tengok dah ok & cun kat lcd, tapi bila balik umah, bukak kat pc, hampeh lak jadinyerrr...

Jadi... ini jerr laaa gambo2 yg aku perasan paling terbaik hasil aku menembak sepanjang 2008 nih... untuk makluman, aku banyak shoot sport jerrrr & kebanyakan gambo2 dah jadi hak milik sukandaily dot com & jugak beberapa majalah sukan antarabangsa. (ada gak gambo2 yg dah aku jual tuh, aku cilok tarok kat sini...hehehe)



1. Sukaneka - Family Day Nismoclub 2008 di Bukit Merah Lake Town Resort



2. Miss Melissa - aweks dari Sweeden - Company Trip to Krabi, Thailand



3. Belangkas - di Bagan Lalang, Banting - BBQ Nismoclub di Bagan Lalang



4. Putrajaya Waterski - Putrajaya, Precint 6



5. Putrajaya Waterski - Putrajaya, Precint 6



6. HSBC Cobra 10s Rugby - Stadium MBPJ, Kelana Jaya



7. Miauu Marah - Taman Sagumpas 1, Mentakab, Pahang



8. Cheers 2008 - Stadium Putra, Bukit Jalil



9. Hoki - Stadium Hoki, Bukit Jalil



10. Beach Volley Ball - Sukan Universiti Asean ke 14, Bukit Jalil Family Park



11. Beach Volley Ball - Sukan Universiti Asean ke 14, Bukit Jalil Family Park



12. Swimming - Sukan Universiti Asean ke 14, Pusat Akuatik Bukit Jalil



13. Lompat Jauh - Lelaki - Sukan Universiti Asean ke 14, Stadium Bukit Jalil



14. Lompat Jauh - Perempuan - Sukan Universiti Asean ke 14, Stadium Bukit Jalil



15. Lompat Bergalah - Sukan Universiti Asean ke 14, Stadium Bukit Jalil



16. Lompat Tinggi - Sukan Universiti Asean ke 14, Stadium Bukit Jalil



17. 3000m - mau ketemu sama cewek - Sukan Universiti Asean ke 14, Stadium Bukit Jalil



18. Rabgi - Sukan Universiti Asean ke 14, UiTM Shah Alam



19. Ragbi - Sukan Universiti Asean ke 14, UiTM Shah Alam



20. Moto GP - Litar F1 Sepang



sebarang komen, kritikan, kutukan & penghinaan; amat dialu-alukan bagi aku dpt perbaiki dan shoot lagi best utk tahun 2009 nanti. Semuanyerr aku dahului dgn ucapan terima kasih. tq tq tq.

Jumpa di tahun 2009



Sunday, 21-Dec-2008 19:58 Email | Share | | Bookmark
14th Asean University Games 2008

21/12/2008 - majlis penutup sukan university asean ke 14 (part #final)


joget lambak pulak kat bawah nih


bom warna warni


pengacara majlis, my best friend nih...


end of 14th Asean University Games 2008 - Kuala Lumpur




Sunday, 21-Dec-2008 18:00 Email | Share | | Bookmark
14th Asean University Games 2008

21/12/2008 - majlis penutup sukan university asean ke 14 (part #4)

persembahan dari tuan rumah sukan universiti asean ke 15 - Thailand (kira macam welcome to Thailand nyerr promo lerr)
huhuhu. best wooo.... cheerleaders. wow

















Sunday, 21-Dec-2008 17:46 Email | Share | | Bookmark
14th Asean University Games 2008

21/12/2008 - majlis penutup sukan university asean ke 14 (part #3)


bendera kejohanan dibawa masuk




kasi bungkus@tapau bendera nih... nak bagi kat tuan khemah games ke 15 pulak


bendera yang dah ditapau diserahkan kepada tuan khemah games ke 15, Thailand


bendera yang dah ditapau diserahkan kpd tuan rumah games ke 15, Thailand
(gambo nih jurufoto siamratr newspaper sedut@ambik dari aku,,, tak tau laaa dia nak pakai ker tak kat sana... errrkkkk, alhamdulillah)







Sunday, 21-Dec-2008 17:00 Email | Share | | Bookmark
14th Asean University Games 2008

21/12/2008 - majlis penutup sukan university asean ke 14 (part #2)


obor@api kejohanan




nyanyi dulu...










[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net